Livrarea produselor

Produsele comandate prin intermediul acestui site sunt expediate prin Fan Courier. Plata sumei corespunzatoare valorii comenzii se poate face ramburs, la primirea coletului. Comanda minima este de 100 de lei, iar transportul este gratuit la orice comanda in reteaua Fan Courier (in punctele de lucru).

Observatie : Daca localitatea dumneavoastra se afla in afara punctelor de lucru Fan Courier, vi se percep kilometri suplimentari iar plata pentru acesti kilometri suplimentari va fi suportata de dumneavoastra.

Produsele comandate sunt pregatite si conditionate in mod special pentru a preveni deteriorarea sau spargerea ambalajului in timpul transportului.

Termene de livrare

Termenul de livrare a comenzilor realizate pe acest site este de 1 zi lucratoare. Acest termen se refera la termenul in care comanda este procesata si pregatita pentru predarea catre curier. Termenul de expediere al curierului este in general de 1-2 zile lucratoare in functie de localitate.

Politica de returnare

Produsele comandate prin intermediul site-ului pot fi returnate in termen de 31 zile lucratoare, de la primirea acestora, cu plata taxelor de livrare a returului de catre dumneavoastra. Produsul returnat trebuie sa fie intact, nefolosit. La returnarea produsului, clientul poate solicita rambursarea sumelor platite pentru achizitie sau inlocuirea cu un produs similar ca valoare din oferta ,,livada filip’’. Returnarea produselor cu taxa de ramburs aplicata de client pot fi refuzate de catre vanzator.

In cazul in care coletul primit prezinta urme evidente de deteriorare, clientul are dreptul de a refuza primirea coletului pentru ca acesta sa fie returnat la expeditor in vederea inlocuirii cu un alt produs. In cazul in care, la deschiderea coletului, recipientele sunt sparte in masura in care afecteaza continutul, se poate solicita inlocuirea produsului deteriorat (individual) pe baza unei poze facute de client (in prezenta curierului), cu produsul in ambalajul de transport din care sa reiasa in clar ca produsul este deteriorat. Poza trebuie trimisa prin email la adresa office@livadafilip.ro. Inlocuirea produsului va fi facuta in maxim 5 zile de la primirea pozelor martor din partea clientului.

Date de contact ,,livada filip’’ :

Adresa : Baia Mare - Maramures - Romania

Telefon : 0745.259.212

Site : www.livadafilip.ro

E-mail : office@livadafilip.ro