Termeni si conditii

Inregistrarea comenzilor si utilizarea, in general, a acestui site implica acceptarea de catre orice utilizator a termenilor si conditilor de mai jos

Proprietatea site-ului

Acest site este proprietatea lui Filip Bogdan, Baia Mare - Maramures -Romania, denumita in continuare „livada filip”, „proprietarul” sau „proprietarul site-ului”.

 

Site

Prin site se intelege orice pagina web disponibila prin accesarea domeniului livadafilip.ro sau a oricarui subdomeniu al acestui domeniu.

 

Drepturi de proprietate intelectuala

Folosirea informatiilor de pe acest site fara a avea un acord scris al proprietarului site-ului este strict interzisa. Prin folosirea informatiilor se intelege :

-       copierea totala sau partiala a informatiilor de tip text de pe oricare pagina a site-ului, inclusiv reformularea a acestor informatii pentru a fi reutilizate in scop comercial

-       preluarea imaginilor de pe site in scopul utilizarii lor in scop comercial, asa cum sunt ele prezentate pe site sau variante alterate prin programe specifice.

 

,,livada filip’’ permite distribuiea informatiilor de pe site fara un acord explicit, in urmatoarele situatii:

(1)   prin link-uri catre paginile site-ului,

(2)   cu specificarea sursei sau

(3)   prin distribuire tip share in site-urile de tip retele sociale

 

Orice incalcare a acestei clauze inseamna o incalcare a termenelor si conditiilor si o incalcare a drepturilor de proprietate intelectuala. 

Politica de confidentialitate si furnizarea datelor

Utilizatorii site-ului care doresc sa inregistreze o comanda, inteleg faptul ca este nevoie sa furnizeze anumite date personale in scopul livrarii comenzii.

Datele personale preluate prin intermediul acestui site sunt prelucrate cu scopul de a finaliza achizitia produselor si serviciilor comandate. Aceste date sunt instrainate doar catre acei parteneri care sunt implicati in derularea procesului de onorare a comenzilor efectuate (curier, posta romana, etc. sau catre autoritati la cererea specifica a acestora, in limitele impuse de legislatia in vigoare.

In scopul imbunatatirii calitatii serviciilor, proprietarul site-ului este posibil sa solicite si informatii care nu sunt esentiale pentru livrarea comenzii caz in care utilizatorul poate sau nu sa refuze furnizarea respectivelor informatii fara a ii fi afectata comanda plasata pe site.

 

Protectia datelor personale

,,livada filip’’ garanteaza respectarea drepturilor cu privire la protectia datelor personale conform legislatiei in vigoare.

Orice solicitare in vederea modificarilor sau stergerii datelor personale din baza de date ,,livada filip’’ se inainteaza in scris pe e-mail : office@livadafilip.ro

Securitatea datelor

,,livada filip’’ indeplineste conditiille legale si depune toate eforturile pentru a pastra datele dumneavoastra in siguranta prin sisteme si solutii software specifice de protectie a datelor.